Reparacija ekrana iPhone 6 Plus cena

U današnje vreme veliki broj ljudi zavisi od svog mobilnog telefona sa kojim završavaju veliki broj svojih obaveza u toku jednog dana. U slučaju da Vam je telefon ispao i razbilo se samo staklo morate znati da je reparacija ekrana najbolje rešenje u takvoj situaciji.

Reparacija ekrana iPhone 6 Plus cena je moguća samo ako je ekran na Vašem telefonu originalan cak i ako ekran nije oštećen. U slučaju da ekran nije originalan potrebno je zameniti ceo ekran što je dosta skuplje od same reparacije ekrana.

Reparacija ekrana na iPhone 6 Plus mobilnom uređaju se vrši odvajanjem oštećenog stakla od lcd ekrana i touch panela koji su fizički spojeni sa staklom celom svojom površinom. Prilikom reparacije ekrana iPhone 6 Plus cena se koristi specijalan OCA stiker koji vraća Vaš telefon u fabričko stanje.

Sama reparacija ekrana je bezbedna za Vaš telefon i njena velika prednost je u tome što ćete posle reparacije imati originalni ekran i touch screen pa će kvalitet slike biti ne promenjen.

Za više informacija o reparaciji ekrana možete nas kontaktirati na email xphonestore@gmail.com ili pozivom na broj 066206006

Lokacija X-SERVIS NOVI BEOGRAD servisa mobilnih telefona:

Adresa: Jurija Gagarina 14D Belvil zgrada Maslačak Novi Beograd

Broj mobilnog telefona: 0640777477
putlocker