Reparacija ekrana iPhone 12 cena

U današnje vreme veliki broj ljudi zavisi od svog mobilnog telefona sa kojim završavaju veliki broj svojih obaveza u toku jednog dana. U slučaju da Vam je telefon ispao i razbilo se samo staklo morate znati da je reparacija ekrana najbolje rešenje u takvoj situaciji.

Reparacija ekrana iPhone 12 cena je moguća samo ako je ekran na Vašem telefonu originalan cak i ako ekran nije oštećen. U slučaju da ekran nije originalan potrebno je zameniti ceo ekran što je dosta skuplje od same reparacije ekrana.

Reparacija ekrana na iPhone 12 cena mobilnom uređaju se vrši odvajanjem oštećenog stakla od lcd ekrana i touch panela koji su fizički spojeni sa staklom celom svojom površinom. Prilikom reparacije ekrana iPhone 12 cena se koristi specijalan OCA stiker koji vraća Vaš telefon u fabričko stanje.

Sama reparacija ekrana je bezbedna za Vaš telefon i njena velika prednost je u tome što ćete posle reparacije imati originalni ekran i touch screen pa će kvalitet slike biti ne promenjen.

Za više informacija o reparaciji ekrana 12 možete nas kontaktirati na email xphonestore@gmail.com ili pozivom na broj 066206006

Lokacija X-SERVIS NOVI BEOGRAD servisa mobilnih telefona:

Adresa: Jurija Gagarina 14D Belvil zgrada Maslačak Novi Beograd

Broj mobilnog telefona: 0640777477
putlocker